woensdag, 11 december 2019 18:08
Gepubliceerd in Nieuws

Kasteellopers in de spotlight 1

De eerste Kasteelloper die we in de spotlight zetten is Marcel Martens!

Marcel is een triatleet uit Castenray die al in 1995 voor de eerste keer heeft meegedaan met de Kasteelloop! Marcel zegt dat hij ook dit jaar traditiegetrouw aan de start zal staan, mede omdat hij hier altijd veel bekenden tegenkomt. Ondanks de wil om te presteren slaat Marcel het lekkere eten met kerst zeker niet over, en ook na de kasteelloop staat er meestal gourmetten op de planning. De laatste tijd richt Marcel zich meer op fietsen, dus of de 36:57(!) van afgelopen jaar verbeterd gaat worden weet hij niet. Echter oversteeg deze tijd ook zijn verwachtingen, dus wie weet kan hij dit jaar ook verrassen!

Naast een strakke tijd op de Kasteelloop heeft Marcel nog een hele andere prestatie neergezet, hij heeft namelijk zijn eerste volledige triatlon volbracht. Al vaker had Marcel een kwart en halve triatlon gefinisht, maar dit jaar werd hij in Hamburg bij de finish verwelkomd met de woorden “You are an Ironman!”. En dit smaakte naar meer, want voor 2020 staat de tweede al op de planning! De triatlon is niet het enige doel, Marcel wil ook gaan vlammen op de landelijke teamcompetitie met zijn team van ATV-Venray.

Komend jaar wordt Marcels 18e keer bij de kasteelloop en het lijkt hem leuk om Thijs Pauwels en Kay Peeters uit te dagen om voor hem te finishen op de 10km, het wordt in zijn ogen wel tijd dat deze heren vaker voor hem lopen, “althans, ze mogen het proberen…”.

© 2020 Kasteelloop Horst-Venray