november 14, 2022

Kasteelloop 2022

Kasteelloop 2022

 

Na twee alternatieve edities zijn we blij te melden dat de Kasteelloop dit jaar weer doorgaat zoals we gewend zijn. We hopen dan ook iedereen op tweede kerstdag weer in de Kasteelse Bossen te mogen verwelkomen.

De inschrijving is inmiddels geopend, dus schrijf je snel in via www.inschrijven.nl.

Net als voorgaande jaren zal de inschrijving voor junioren weer gratis zijn.

 

Het schema ziet er als volgt uit:

10:00 1km (junioren t/m 9 jaar)

10:15 2km (junioren 10 t/m 15 jaar)

10:45 5km

11:30 10km

Eindstand 2021 bekend!

 

Ondanks dat de Kasteelloop dit jaar niet door kon gaan zijn wij ontzettend trots dat er zoveel fanatiekelingen naar de Kasteelse Bossen zijn gekomen om aan deze Strava-editie mee te doen. En dit allemaal heeft geresulteerd in de onderstaande klassementen.

Bij de dames is het Melanie de Munnik die de snelste tijd heeft neergezet, gevolgd door Roos van den Munckhof en Judith Heijnen!

Het klassement bij de heren werd vanaf dag één geleid door Stijn Arts en door zijn tijd nog een keer te verbeteren wist hij de eerste plaats in de einduitslag veilig te stellen. Stijn wordt in het klassement gevolgd door Jarno Albers en Kay Peeters.

Allen van harte gefeliciteerd, neem even contact met ons op en dan zorgen wij dat de prijzen, gesponsord door Het LoopCentrum, bij jullie terecht komen!

Dan mogen we onder alle deelnemers ook nog een prijsje verloten, en de winnaar hiervan is Pascal Lucker! Gefeliciteerd Pascal, neem ook even contact met ons op.

Rest ons enkel nog iedereen te bedanken voor zijn inzet en enthousiasme, en Joop Zanders bedankt voor het bijhouden van de bewegwijzering. Iedereen de beste wensen, en hopelijk zien we jullie allemaal volgend jaar op tweede kerstdag!

 

 

De kerstdagen zitten er helaas alweer op, maar jullie hebben niet stilgezeten! Het klassement is aardig gevuld de afgelopen dagen, en vooral op de vertrouwde tweede kerstdag werden er veel tijden genoteerd.

Al deze nieuwe tijden (tot en met 26 december) zijn terug te vinden in het onderstaande klassement. Komende week zullen we regelmatig de tussenstand delen zodat de klassementsleiders op de hoogte zullen zijn van mogelijke verbeteringen.

Daarnaast mogen we ook net na de kerstdagen nog wat cadeautjes gesponsord door Het Loopcentrum uitdelen, en de winnaars hiervan zijn Jaimy Claessens en Ron Beurskens! Van Harte gefeliciteerd, neem even contact met ons op en dan zorgen we dat de prijsjes bij jullie terecht komen.

Rest ons enkel nog om iedereen veel succes te wensen deze laatste week van de Kasteelloop!

Tweede tussenstand!

 

Een week met wederom prachtige tijden leidt tot de onderstaande tussenstanden. We hebben een nieuwe snelste tijd bij de vrouwen en daarnaast zijn er ook al een aantal tijden uit het vorige klassement aangescherpt met een tweede poging!

Om de deelnemers te belonen voor hun vroege deelname verloten we alvast een kleine prijs gesponsord door Het Loopcentrum, en de winnaar hiervan is Peter Keijsers! Gefeliciteerd Peter, neem even contact met ons op, dan zorgen we dat de prijs bij jou terecht komt.

Rest ons enkel nog iedereen aan te moedigen om ook deze week weer lekker te gaan lopen, houd wel afstand, vermijd groepsvorming, en geniet vooral van de mooie omgeving!

 

Eerste tussenstanden Kasteelloop bekend!

 

De eerste week van deze online editie van de Kasteelloop zit erop, en dat betekent dat de eerst tussenstand opgemaakt wordt. In het klassement zien we een aantal bekenden van vorig jaar terug, en daarnaast zijn we ook blij een aantal nieuwe namen te zien! Lynn Verheijen gaat aan de leiding bij de vrouwen, en Stijn Arts is het die de snelste tijd bij de mannen heeft neergezet. Wordt vervolgd...