januari 01, 2021

Eindklassering

Meer dan honderd fanatiekelingen hebben afgelopen maand deelgenomen aan de solo editie van de Kasteelloop. We vonden het super gaaf om te zien dat er zoveel mensen enthousiast werden om naar de bossen te komen om zichzelf te testen.

Dan nu de uitslagen:

Bij de dames gaat de overwinning naar Priscilla Fransen! Voor Priscilla is dit niet de eerste keer dat ze er in Horst met het goud vandoor gaat. Op de laatste dag wist An van der Sterren zich nog knap naar de tweede plaats te lopen, en dit zorgde ervoor dat Roos van den Munckhof naar de derde plaats verwezen werd.

  1. Priscilla Fransen 19:40
  2. An van der Sterren 20:19
  3. Roos van den Munckhof 20:39

Bij de heren was het ook nog spannend tot op het laatste moment. Stijn Arts heeft zijn persoonlijk record tot drie keer toe weten te verbeteren om de eerst plek terug te pakken, maar op de laatste dag was het toch Rens Simons die de snelste tijd liep, en hierdoor is hij de winnaar van deze editie! De derde plaats gaat naar een man die we al vaker op het podium hebben gezien bij de Kasteelloop, namelijk Martijn Keijsers!

  1. Rens Simons 16:09
  2. Stijn Arts 16:38
  3. Martijn Keijsers 16:59

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd, wij zorgen dat de prijzen bij jullie terechtkomen.

We mogen ook vandaag nog drie prijzen verloten van Het Loopcentrum: Cindy Jacobs, Ramon Tijssen en Kaj Vos winnen allen een pakketje van Het Loopcentrum! We nemen hiervoor contact met jullie op.

Rest ons enkel nog een aantal mensen te bedanken. Natuurlijk alle sponsoren van dit jaar: Het Loopcentrum, Rob Driessen Sport- en Ontspanningsmassage en Thijs Pauwels Massage en Training. Ook willen we Joop Zanders bedanken voor het onderhouden en uitzetten van de route!

Alle deelnemers bedankt voor jullie bijdrage, en leuke reacties en tot volgend jaar.

Iedereen een gelukkig en sportief 2021 gewenst!

Ps. bericht en uitslag van de jeugdafstand volgen z.s.m.

 

 

© 2020 Kasteelloop Horst-Venray